Gasolgrillar - Översikt

Bryn oxfilén ett par minuter för att få den perfekta grillytan, sänk sedan värmen och komplettera med ett par marinerade auberginer, bakpotatisen blir pefekta på varmhållningsgallret och varför inte som tillbehör woka lite färska grönsaker på kokplattan.

Gardenmaster ger dig frihet att skapa extraordinära menyer i utomhus miljö, året runt.


Gasolgrillar

Gasolgrillar

Gardenmaster har ett brett sortiment av gasolgrillar. Från den enklaste modellen med två brännare till våra största grillar med kyl och ugn.

Utekök

Utekök

Flytta ut matlagningen på uteplatsen. Våra utekök med vask och rinnande vatten ger dig full frihet att laga mat precis som i ditt vanliga kök.

Compact

Compact

Är det ont om plats på balkonen eller altanen. Vill du enkelt kunna ställa undan grillen när den inte används? Vår Compact serie löser dessa problem och ger dig full frihet när vi vill laga mat utomhus.

Camping

Camping

Perfekta grillar för husvagnssemestern. Eller varför inte en dag på stranden eller ute i naturen. Gardenmaster har campinggrillarför alla tillfällen. De är enkla att använda och lätta att ta med sig.

Party

Event & Catering

Vår professionella grillserie med ihopfällbara grillar är den ideala lösningen för events av olika slag, perfekta lösningen för restauranger, företagsfester, hotell, catering, bröllop, promotions, mässor, marknader osv.