Compact « Tillbaka

Är det ont om plats på balkonen eller altanen. Vill du enkelt kunna ställa undan grillen när den inte används?

Vår Compact serie löser dessa problem och ger dig full frihet när vi vill laga mat utomhus.


Aroma XL

Aroma XL

En kompakt men ändå mycket populär grill, hos kedjorna i södra Europa, som har basfunktionerna i form av två rostfria "full size" brännare på respektive 3,5 kW och en större grillyta än normal på en liten grill som denna.

Living

Living

Grillen är väldigt väl packad i lådan och tar därför lite plats på lager och i container. Den är därför mycket populär hos större kedjor i Europa. Den håller en väldigt hög kvalité på grund av sin enkla och tillförlitliga konstruktion, vilket ger nöjda kunder.

Porto

Porto

En kompakt snygg och, för sin storlek, högpresterande grill med två rostfria brännare på respektive 2,9 kW. Det porslinemaljerade grillgallret gör den lätt att rengöra och håller vämen väl.

Edge

Edge

Edge är ett mellanting mellan en kompakt grill och våra större modeller, anpassad för den lilla familjen, sommarstugan eller campingen. Den har en väderbeständig rostfri huv och en rostfri kontrollpanel som gör den väl lämpad för vårt nordiska klimat.

Avanti

Avanti

Avanti är kungen av kompaktgrillar! Den har en smart konstruktion med smala starka ben, avställningsyta i botten och sidohyllor i svart PDC plast, egenskaper som håller nere vikten och stärker konstruktionen.