Återförsäljare

Välkommen till vår sida för återförsäljare

Gardenmaster arbetar över hela Europa med representanter och lokal support i de flesta Europeiska länder, vårt huvudkontor ligger i Los Angeles, USA och det Europeiska huvudkontoret, ligger i Holland.

Vi arbetar främst med större återförsäljare, men även mindre är välkomna. Här på vår hemsida finner ni ett urval av vårt sortiment för den Skandinaviska marknaden.

Vi arbetar med leveranser av hela containers från vår fabrik, direkt till våra kunders lager och butiker. Våra kunder erbjuds alltid exklusivitet på våra modeller vid större order.

 

Alla affärer görs direkt med fabriken, utan tradingbolag eller mellanhänder. Svensk personal finns alltid till hands på fabriken för att underlätta för våra kunder. All kvalitetskontroll och produktion övervakas och säkerställs av våra ingenjörer och representanter på fabriken. Detta sammantaget gör att vi kan garantera oöverträffat pris och kvalité.

Våra produkter levereras med manualer, säljsupport och marknadsmateriel på samtliga nordiska språk. Vi erbjuder fullt servicenätverk, support och garanti i hela Skandinavien.

Våra återförsäljare är alltid välkomna att besöka vår 10 hektar stora produktionsanläggning. Vi har alltid Skandinavisk personal på plats.

duro