Eldstäder

Gardenmaster erbjuder en värld av möjligheter för den som vill skapa en trivsam utemiljö. Det senaste i vårt produktsortiment är eldstäder med bordsfunktion. De finns i ett flertal modeller, material och design, med en sak gemensamt, att dom drivs med gasol. De är alla funktionella, enkla att tända och släcka och kan användas både som bord och som värmare, för att förlänga säsongen eller för att värma upp uterummet.

Om våra kunder har specifika behov eller önskemål tillgodoser vi alltid dem. det kan röra sig om färg och materialval eller något så enkelt som höjd eller bredd. Vårt utbud sträcker sig från de mer traditionella borden till sofistikerade och exklusiva modeller, med bordsyta i äkta granit eller marmor. Oavsett dina behov så har vi en produkt som kan möta dem. Nedan finner du ett urval av våra modeller.


Marble

Marble

Förläng säsongen och njut bekvämt runt Marble kvällar och nätter. Eldstaden skapar värme och stämning medan den skänker en extra dimension åt upplevelsen på uteplatsen.

Elipse

Elipse

Förläng säsongen och njut bekvämt runt Eclipse kvällar och nätter. Eldstaden skapar värme och stämning medan den skänker en extra dimension åt upplevelsen på uteplatsen.

Limestone

Limestone

Förläng säsongen och njut bekvämt runt Limestone kvällar och nätter. Eldstaden skapar värme och stämning medan den skänker en extra dimension åt upplevelsen på uteplatsen.

Octagon

Octagon

Förläng säsongen och njut bekvämt runt Octagon kvällar och nätter. Eldstaden skapar värme och stämning medan den skänker en extra dimension åt upplevelsen på uteplatsen.

Granite

Granite

Förläng säsongen och njut bekvämt runt Granite kvällar och nätter. Eldstaden skapar värme och stämning medan den skänker en extra dimension åt upplevelsen på uteplatsen.

Courtyard

Courtyard

Förläng säsongen och njut bekvämt runt Courtyard kvällar och nätter. Eldstaden skapar värme och stämning medan den skänker en extra dimension åt upplevelsen på uteplatsen.