Terassvärmare

Är du trött på att behöva avsluta säsongen på uteplatsen efter årets sista kräftskiva? Har du försökt att värma uteplatsen med infravärmare och gasolvärmare av olika slag utan att få till en jämn fin värme? Då är det dags att du provar Gardenmasters unika terassvärmare. Alla har en favorit aktivitet på uteplatsen, oavsett om det är grillning, bad, fest eller bara relax och samtliga kräver värme, som tyvärr är en bristvara i vårt tuffa klimat.

Med våra gasoldrivna terassvärmare ger vi dig möjligheten att underhålla stora sällskap på uteplatsen året runt. Gardenmaster hjälper dig skapa ett vardagsrum utomhus.


Quadra

Quadra

Förläng säsongen med Quadra, det senaste i design och teknikväg. Men du får inte bara värme, Quadra skapar även en underbar atmosfär med sin förtrollande dansande låga.

Quadra Plus

Quadra+

Förläng säsongen med vår rostfria värmare Quadra+, det senaste i design och teknikväg. Men du får inte bara värme, Quadra+ skapar även en underbar atmosfär med sin förtrollande dansande låga.

Trigo

Trigo

Kompromissa aldrig med kvalité, design och funktion! Trigo är det absolut senaste i design och teknikväg. Men du får inte bara värme, Trigo skapar även en underbar atmosfär med sin förtrollande dansande låga.