Gasolgrillar « Tillbaka

Gardenmaster har ett brett sortiment av gasolgrillar. Från den enklaste modellen med två brännare till våra största grillar med kyl och ugn.


Arizona 3

Arizona 3

Gasolgrill med tre rostfria brännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord. Rostfri dubbelmantald huv med rostfritt handtag och rostfri kontrollpanel.

Arizona 41

Arizona 41

Gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord. Rostfri dubbelmantaldhuv med rostfritt handtag och rostfri kontrollpanel.

Colorado 200

Colorado 200

Gasolgrill med två rostfria brännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord. Rostfri dubbelmantlad huv med rostfritt handtag och rostfri kontrollpanel.

Colorado 300

Colorado 300

Prisvärd gasolgrill med tre rostfria brännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord. Rostfri dubbelmantlad huv med rostfritt handtag och rostfri kontrollpanel.

Colorado 410

Colorado 410

Prisvärd gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord. Rostfri dubbelmantlad huv med rostfritt handtag och rostfri kontrollpanel.

Masterchef 411

Masterchef 411

Premium grill med fyra rostfria brännare, sidobrännare, vertikalbrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord och två öppningsbara dörrar.

Masterchef 411

Masterchef 511

Premium grill med fyra rostfria brännare, två temperaturzoner, sidobrännare, vertikalbrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål med två rejäla sidobord och två öppningsbara dörrar.

Nevada 100

Nevada 100

Prisvärd gasolgrill med tre rostfria brännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål . Två rejäla sidobord med rostfria handtag. Dubbelmantlad huv, handtag och kontrollpanel i rostfritt stål.

Nevada 400

Nevada 410

Prisvärd gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål. Två rejäla sidobord med rostfria handtag.

Nevada 410S

Nevada 410S

Prisvärd gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål. Två rejäla sidobord med rostfria handtag.

Trendline

Trendline

Populär gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare, vertikalbrännare och emaljerade flametamers. Kärra, dörrar och kaross i pulverlackat stål.

Trendline Pro

Trendline Pro

Populär gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare, vertikalbrännare och emaljerade flametamers. Kärra och kaross i pulverlackat stål. Två rejäla sidobord.

Trendline +

Trendline +

Populär gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare och emaljerade flametamers. Kärra, dörrar och kaross i pulverlackat stål. Två rejäla sidobord varav ett förlängt.

Yellowstone

Yellowstone

Mycket populär och prisvärd gasolgrill med fyra rostfria brännare, sidobrännare och emaljerade flametamers. Stabil kaross i pulverlackat stål med två silverfärgade dörrar.

Miami

Miami

Populär gasolgrill av hög kvalité utrustad med intensivbrännare, vertikalbrännare, tre rostfria brännare och sidobrännare. Stabil kaross i pulverlackat stål med två silverfärgade dörrar.

San Diego

San Diego

Snygg och stabil grill, i Skandinavisk design, utrustad med en stor grillyta, vertikalbrännare, belysning, rostfria brännare och sidobrännare. Stabil kaross i pulverlackat stål med två silverfärgade dörrar.

Oklahoma

Oklahoma

Stor grill i premium segmentet med två temperaturzoner och kyl. Grillen har fyra rostfria brännare, intensivbrännare, sidobrännare, vertikalbrännare, rostfria flametamers och rostfritt grillgaller.

Trend

Trend

Robust grill i premium segmentet med mycket grillyta. Grillen har fem rostfria brännare, sidobrännare, vertikalbrännare, emaljerade flametamers och emaljerat grillgaller.

Streamline

Streamline

Gasolgrill av hög kvalite till ett mycket attraktivt pris, med en design som inspirerad av smartphones och ny teknik. Grillen är utrustad med fyra brännare och en sidobrännare och har en rejält tilltagen grillyta.

Alabama

Alabama

En populär grill som tilltalar de flesta köpare. Den har basfunktionerna i form av en rejäl grillyta, sidobrännare, rostfri huv och piezo tändning.

Nordic

Nordic

En proffsgrill med stor grillyta, tre rostfria brännare och sidobrännare. Den stora huven, varmhållningsgallret och de tre brännarna gör att den passar både den lilla familjen och på den större bjudningen.

Retro

Retro

Vår senaste modell Retro med sin nytänkande design kommer att imponera när du underhåller dina gäster. Den har 4 brännare och en stor grillyta och tunga porslinsemaljerade grillgaller som håller värmen väl.