Varför gasolgrill

Argumenten är många så varför inte flytta ut köket i trädgården, inte bara på sommaren utan hela året. Med gasolgrill kommer du snabbt och smidigt i gång med matlagningen och den är enklel att göra ren!


Andra orsaker till att man ska byta till gasolgrill är:

Att grilla på en gasolgrill är alltid billigare än på en kolgrill - runt 1 kr per portion eller 6 gånger billigare per grillning. Den är mycket miljövänligare än en kolgrill, den blir snabbt varm och håller temperaturen. Du kan styra och kontrollera värmen mer exakt och är enkel att stänga av och att sätta på.

Ger en kortare tillagningstid och ett bättre grillresultat. Gasolgrillar ryker mindre, ger färre restprodukter och avfall än en kolgrill. Gasolgrillar har oftast bättre konstruktion som håller längre. Man kan grilla med både direkt och indirekt värme (BBQ) och man slipper leta efter eller köpa briketter och tömma aska. Det har också visat sig att de som använder gasolgrill grillar oftare och många använder sin grill året runt.

Lavasten i grillen är föråldrat och den nya generationens grillar är alla utrustade med plåtar över brännarna, så kallade flametamers. Samtliga av Gardenmasters grillar är utrustade med flametamers som innebär en jämn spridning av värmen, väsentligt mindre problem med uppflammande lågor och framför allt en effektiv smaksättning av det man grillar.

Vill du ha en perfekt låga vid endast ett tryck på en knapp, en precis temperaturreglering och möjlighet att grilla längre stunder, då kan endast en gasolgrill erbjuda detta - så valet är enkelt.

Med Gardenmasters kvalitetsgrillar garanterar vi fantastiska matupplevelser!